De extra’s van Kas Bon Aire

De extra’s van Kas Bon Aire zijn er om het jou gemakkelijk te maken. Ultieme rustmomenten en lekker genieten van jouw vakantie, dat is een vakantie bij Kas Bon Aire.

De ‘extraatjes’ waar je bij Kas Bon Aire gebruik van kunt maken

bbq-op-bonaire
Bij Kas Bon Aire kan je heerlijk gaan BBQ’en op onze speciale BBQ-plaats; en zo hoort het ook als je na een dagje vol activiteiten weer ‘thuis’ komt. Heb je vrienden of familie op Bonaire wonen, dan kan je hen uiteraard ook bij jou ‘thuis’ uitnodigen voor een gezellige BBQ!
Heerlijk, lekker op vakantie en toch gewoon al die gezellige dingen doen alsof je echt thuis bent!

Ook erg prettig ….. een wasmachine!
De foto ontbreekt, zo interessant is een wasmachine nu ook weer niet. Maar ook al ben je met vakantie, zo’n wasmachine kan soms best wel handig zijn of zelfs echt nodig zijn! Die wasmachine hebben wij dan ook gewoon klaar staan. En uiteraard is dit niets meer dan een stukje extra service; het gebruik hiervan is dan ook zonder kosten!

duiken-op-bonaire
Na een dagje duiken, snorkelen, zwemmen of zeevissen kan je bij terugkomst in Kas Bon Aire bij onze spoelplaats lekker makkelijk al je spullen spoelen en uit laten lekken in de (geventileerde) kast.
Handig om te weten, want je spullen hoeven dus ook niet te lijden onder het achtergebleven zout uit de zee.

Snorkels en zwemvliezen!
Soms denk je hier niet eens bij na (of helemaal vergeten mee te nemen), maar op Bonaire zijn snorkels en zwemvliezen echt een ‘must’ als je het overweldigende onderwaterleven van dichtbij wil bekijken. Daarom liggen er bij Kas Bon Aire altijd wel een aantal snorkels en zwemvliezen (in de gangbare maten) klaar voor onze gasten! Ook deze mag je zo gebruiken, gewoon omdat wij van Kas Bon Aire vinden dat je ook echt moet kunnen genieten van Bonaire!

Bekijk de appartementen

Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Kralendijk/Bonaire C.N. – KvK-nr. 9128
Bonaire Apartments BV is onderdeel van A. Crull Holding BV te Leusden/Nederland – KvK nr. 31042200