Voor wie denkt dat Bonaire alleen maar een eiland is om tot rust te komen en waar niets te doen is… Dan heb je het mis! Er zijn verschillende activiteiten op Bonaire! Bonaire is een heerlijk eiland om te ontspannen, maar er valt ook genoeg te beleven voor actieve mensen die houden van zwemmen, kitesurfen, vissen, duiken, snorkelen, windsurfen en wandelen.

Auto huren

Een auto huren op Bonaire is geen probleem, maar het is wel zo prettig als de auto ook betrouwbaar is. Wij adviseren het liefst Island Carrentals (www.islandcarrentalsbonaire.com). Zij hebben een modern en goed onderhouden wagenpark en bieden echt de juiste auto die past bij de beoogde activiteiten tijdens jullie verblijf op Bonaire.
Daarnaast hebben ze een groot wagenpark waardoor je niet snel ‘nee’ krijgt te horen en zitten ze ook nog eens recht tegenover het vliegveld (dus makkelijk te vinden!). Gewoon vrijblijvend informeren (richt je mail maar aan Paula en/of Ilja) en wij weten zeker dat jullie de meest geschikte auto aangeboden krijgen. De uiteindelijke keuze is uiteraard geheel aan jullie.

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Duiken

Onder water zie je de meest mooie onderwaterdieren die Bonaire rijk is. Laat je verrassen door de prachtige dieren en schitterende onderwaternatuur!

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Wellness

Naast Kas Bon Aire zit Blue Aire. Blue Aire is een wellness-ruimte waar je op een heerlijke manier kunt ontspannen met een voetreflexzone therapie.

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Wandelen

Maak een heerlijke wandeling over het strand of maak een stadswandeling door Hoofdstad Kralendijk. Laat u meenemen door de Caribische sfeer die de stad ademt.

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Culinair genieten

Ook kunt u op Bonaire genieten van eten van culinair formaat! Doordat de visvangst overuren draait krijg je te allen tijde verse voeding voorgeschoteld.

kas bon aire kitesurfen op bonaire watersport op bonaire appartemenverhuur

Watersporten op Bonaire

Door het constantje Caribische “windje” is Bonaire ideaal voor watersporters die graag willen (of willen leren) kitesurfen en windsurfen. Vraag gerust naar de mogelijkheden of tips! Wij helpen je graag.

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Vissen

Voor de echte fanatieke vissers onder ons is het duidelijk: Ga mee met de grote jongens om te vissen op marlijn, zeilvis, wahoo, dorade en tonijn! TIP!

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren op BONAIRE

Zwemmen

Bonaire is zoals gezegd een klein paradijs. Het is een goede tip om verkoeling te zoeken. Of dit nu aan het strand is met een zeebriesje of bij ons eco-zwembad.

Snelmenu

Waarom kiezen voor Kas Bon Aire ?

  • GRATIS ophaal- en wegbrengservice
  • GEEN EXTRA KOSTEN
  • GRATIS WIFI

  • Gevulde koelkast bij aankomst
  • Een vaste contactpersoon tijdens verblijf
  • Nog niet overtuigd? Lees hier wat anderen zeggen

©Kas Bon Aire Apartments
Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Kralendijk/Bonaire C.N. – KvK-nr. 9128
Bonaire Apartments BV is onderdeel van A. Crull Holding BV te Leusden/Nederland – KvK nr. 31042200