Wellness op Bonaire

Wellness op Bonaire, eigenlijk een overbodig woord als je op Bonaire vakantie viert; het hele eiland is immers al één en al pure wellness. Toch kan het na een dag vol vakantieactiviteiten heel welkom zijn als je jezelf nog eens heerlijk extra kan laten verwennen. Ook hier kan Kas Bon Aire welkome aanvullingen bieden:

Kas Bon Aire apartments - appartementenverhuur in bonaire apartement huren in bonaire

Eco-zwembad

Kas Bon Aire beschikt als één van de eerste vakantieverblijven op het eiland over een echt eco-zwembad. De waterkwaliteit van dit zwembad wordt in de juiste conditie gehouden met behulp van een zoutinstallatie (dus geen toevoegingen van chloor en/of andere chemicaliën!); de pompen en het (glas)filtersysteem draaien daarnaast volledig zelfstandig dankzij de toepassing van zonne-energie. Kortom, het water is een weldaad voor je huid en bovendien wordt er kostbare energie bespaard. Een helderblauw wellness-zwembad voor jou met een ‘groene’ gedachte als uitgangspunt!

Of wat te denken van heerlijke ontspannende massages die Corine Crull kan geven:

Voetreflexzone therapie

Bij voetreflexzone therapie is het uitgangspunt dat alle organen, botten, zenuwen en weefsels in het lichaam een reflexpunt hebben op de voeten. Reflexzone therapie heeft tot doel de harmonie tussen lichaam en geest (weer) in evenwicht te brengen. Het is een veilige methode, die niet alleen naar het verhelpen van de klacht(en) kijkt, maar tevens probeert de achterliggende oorzaak te ontdekken. Ook is deze behandeling uitermate geschikt om je volledig te laten ontspannen. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Thaise hoofd/nek massage

Deze ontspannende massage richt zich vooral op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een blokkerende nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn. Dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden.
De Thaise hoofd- nek- en schoudermassage is een massage, die zich richt op de meridianen die door hoofd, nek en schouders lopen. Door deze drukpunten en meridianen te activeren versnelt de bloedstroom in de aderen wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor wordt een energetische harmonie gecreëerd. Een behandeling duurt ca. 30 minuten.

Kas Bon Aire apartments - appartementenverhuur in bonaire apartement huren in bonaire

Tenen lezen

Kas Bon Aire apartments - appartementenverhuur in bonaire apartement huren in bonaire
Het doel van tenen lezen is mensen een spiegel voor te houden, het gaat niet om een waardeoordeel! Er bestaan namelijk geen goede of slechte tenen, je bent zoals je bent en dat is goed.
Bij tenen lezen worden de sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid geconstateerd. Eigenlijk wordt je een spiegel voorgehouden die een bijdrage kan leveren aan een positieve(re) en/of een meer uitgeblanceerde instelling in het leven. Je zal versteld staan wat je tenen over je kunnen zeggen. Een sessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

    Wacht niet op een goede dag, maar maak er één!    

Kas Bon Aire apartments - appartementenverhuur in bonaire apartement huren in bonaire

Corine Crull…

Mag ik mij even voorstellen?
Samen met mijn man Ton Crull zijn wij de eigenaren van Kas Bon Aire. Voor wij besloten om verder te gaan met een ‘ander’ leven op Bonaire ben ik in Nederland werkzaam geweest als radiodiagnostisch laborante.

Door mijn medische achtergrond ben ik mij in de loop der jaren ook steeds meer gaan verdiepen in alternatieve vormen van geneeskunde.

Dankzij het volgen van vele opleidingen ben ik sinds 2002 volledig gediplomeerd voetreflexologe en sinds 2011 (door Stichting FuDaRe) erkend tenen-lezer. Op Bonaire vindt je mijn praktijk direct naast Kas Bon Aire, je hoeft dus niet ‘op pad’ om naar mijn praktijk te komen.

In dit blauwe gebouw (toepasselijk ‘Kas Blue Aire’ geheten) kom je in een rustgevende ruimte waar een comfortabele behandelstoel al voor je klaar staat. Laat je gewoon eens verrassen!

wellness-op-bonaire-bij-corine

Ik kijk uit naar een bezoek van je en weet zeker dat één van deze behandelingen je echt zal bevallen en vooral een geweldig ‘Zen-gevoel’ zal geven; het ‘Blue Aire’-effect.

En wie weet wil je beide behandelingen wel eens uitproberen, ik doe het met plezier voor je. Mijn credo is ‘Wacht niet op een goede dag, maak er één!’

Snelmenu

©Kas Bon Aire Apartments
Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Kralendijk/Bonaire C.N. – KvK-nr. 9128
Bonaire Apartments BV is onderdeel van A. Crull Holding BV te Leusden/Nederland – KvK nr. 31042200