Introductie

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren in BONAIRE

Kas Bon Aire .. eenmaal aangekomen wil je nooit weer weg

Kas Bon Aire is een kleinschalig, gezellig appartementencomplex waar je een heerlijk relaxte vakantie kunt vieren.

De naam ‘Kas Bon Aire’ dekt eigenlijk de hele lading: in uitspraak betekent het ‘mooie lucht’ en in schrijfwijze ‘mooi gebied’. Zonder twijfel is beide van toepassing op het prachtige eiland Bonaire en op Kas Bon Aire!

Het huis (Kas) herbergt enkele ruime appartementen en studio’s, voorzien van alle gemakken. Midden in het gebouw bevindt zich het zwembad, compleet met buitendouche.

Dit zwembad is één van de eerste echte eco-zwembaden op Bonaire en daar zijn wij best trots op. Rondom het complex ligt een heerlijke veranda waar altijd een verkoelend briesje staat en veel schaduw is.

Het huis is verder omgeven door een prachtig aangelegde tropische tuin met diverse palmsoorten en weelderig bloeiende struiken en planten die op hun beurt weer vele bontgekleurde vogels en vlinders aantrekken.

In de tuin staan op diverse plekken heerlijke luie ligstoelen om lekker te kunnen relaxen en om te kunnen (na)genieten van al het moois dat Bonaire te bieden heeft.

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren in BONAIRE

Vakantie op Bonaire: rust, ruimte, natuur en prachtige uitzichten

Bij Kas Bon Aire gaat het om het relaxte verandawonen met uitzicht op zee en de natuur. Combinaties van felle tinten en de toepassing van verweerde tropische materialen geven je meteen dat ware, typische Caribische gevoel. Comfortabele koloniale rookstoelen en Amerikaanse deckchairs zorgen dat je in de bloemrijke tuin heerlijk kunt uitrusten en genieten van de aanwezigheid van een bont gezelschap aan vogels en vlinders.

Binnen wieken aan de plafonds ventilatoren, staat een intiem zitje voor je klaar en kan je volledig tot rust komen dankzij de vrolijke Antilliaanse kleuren.


Alles bij elkaar is Kas Bon Aire een charmant, knus vakantieadres, dat niet alleen perfect geschikt is voor actieve vakanties. Ook natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hun hart hier ophalen.

Allemaal ingrediënten om vanuit deze sfeervolle ‘eigen’ stek op Bonaire naar hartenlust te gaan zwemmen, duiken, snorkelen, wind- en kitesurfen, te fietsen, een rondrit te maken met de auto, van de natuur te genieten of gewoon lekker te relaxen en vakantie te vieren!

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren in BONAIRE

Snelmenu

Kas Bon Aire Apartments vakantieappartementen huren in BONAIRE

©Kas Bon Aire Apartments
Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Leusden KvK-nr. 62109987