Bij ons een appartement huren op Bonaire… een zonnig feest!

Appartement huren op Bonaire doe je bij Kas Bon Aire. Kas Bon Aire beschikt in totaal over 6 appartementen. Alle appartementen zijn uiteraard volledig uitgerust en comfortabel ingericht.
Is er een extra bed nodig? Geen enkel probleem! Wij kunnen zo een extra (opklap)bed bij plaatsen. Voor de jongsten die mee komen hebben wij ook een kinderledikant klaar staan. En mocht er eens onverhoopt wat fout gaan … ingeval van ‘kleine ongelukjes’ beschikt elke accommodatie over een EHBO-doos!

De accommodaties in Kas Bon Aire beschikken overigens ook over de allernieuwste generatie energiezuinige ‘inverter’ airco’s: jouw appartement is daarmee verrassend snel aangenaam koel en ook heel fijn: je hoort ze vrijwel niet!

De lange vlucht van ca. 9 uur (Amsterdam-Bonaire) kan best vermoeiend zijn, maar bij aankomst op Bonaire begint direct jouw zorgeloze vakantie! Wij staan namelijk al klaar om je persoonlijk op te halen van het vliegveld en brengen je gelijk naar Kas Bon Aire; dat is het voordeel van onze standaard gratis ophaal- en wegbrengservice! Eenmaal in je appartement aangekomen staan er al een paar verfrissende koele drankjes op je te wachten in de koelkast en ook het eerste ontbijt voor de volgende ochtend hebben wij al voor je in huis gehaald.

Kortom: Even bijkomen van de lange vlucht, je daarna lekker installeren op de veranda en gewoon nog even genieten van het schitterende uitzicht met een lekker koel drankje. Genieten dus van een welverdiende vakantie, en voel je vooral ‘thuis’; thuis bij Kas Bon Aire op Bonaire!

Appartement huren op Bonaire

Een appartement huren bij Kas Bon Aire is heel simpel en je hebt ook direkt persoonlijk contact met de eigenaren. Bekijk hieronder de accommodaties van Kas Bon Aire en maak je keuze:



Appartement huren op Bonaire

appartement huren op Bonaire

Appartement Orchidia

Orchidia is een zeer ruim 2 slaapkamer appartement (ca. 96 m²) op de 1e verdieping. Orchidia biedt naast twee aparte slaapkamers een royale woon/eetkeuken en ruime badkamer met toilet. Orchidia is volledig ingericht voor 4 personen! Het gehele appartement ademt een rustgevende sfeer uit. Het uitzicht vanuit dit appartement over Bonaire en de Caribische zee is adembenemend mooi!

bekijken



appartement huren op Bonaire
appartement huren bonaire

Appartement Tuturutu

Tuturutu is een rustgevend appartement van ca. 43 m² met rode accenten. Het is geschikt voor 2 personen. Er kunnen maximaal 3 personen verblijven.

bekijken


appartement huren op Bonaire
appartement huren bonaire

Studio Flamboyant

Studio Flamboyant is een ruim opgezette studio van ca. 33 m² met gele accenten. Ingericht voor 2 personen, maar 1 extra bed is zo bijgeplaatst.

bekijken

    Kas Bon Aire … eenmaal aangekomen wil je nooit weer weg    


appartement huren op Bonaireappartement huren op Bonaire

Appartement Mandevilla

Mandevilla is een comfortabel appartement van ca. 46 m² met overal terugkerende groene accenten. Hoewel ingericht voor 2 personen kunnen hier maximaal 4 personen verblijven.

bekijken


appartement huren op Bonaireappartement huren op Bonaire

Appartement Aloë Vera

Aloë Vera is een appartement (ca. 50 m²) met een aparte slaapkamer, een ruime woon/eetkeuken en een gescheiden douche en toiletruimte. Ingericht voor 2 personen, maar 1 extra bed is zo bijgeplaatst! De overal terugkerende blauwe accenten zorgen voor een rustgevende uitstraling.

bekijken

De ‘extraatjes’ waar je bij Kas Bon Aire gewoon gebruik van kunt maken

bbq-op-bonaire
Bij Kas Bon Aire kan je heerlijk gaan BBQ’en op onze speciale BBQ-plaats; en zo hoort het ook als je na een dagje vol activiteiten weer ‘thuis’ komt. Heb je vrienden of familie op Bonaire, dan kan je hen uiteraard ook bij jou ‘thuis’ uitnodigen voor een gezellige BBQ! Dat is vakantie zoals het ook hoort te zijn!

Heerlijk, lekker op vakantie en toch gewoon al die gezellige dingen doen alsof je echt thuis bent!

duiken-op-bonaire
Na een dagje duiken, snorkelen, zwemmen of zeevissen kan je na terugkomst in Kas Bon Aire bij onze spoelplaats lekker makkelijk al je spullen spoelen en uit laten lekken in de (geventileerde) kast.

Handig om te weten, want je (kostbare) spullen hebben dus ook niet te lijden onder het achtergebleven zout uit de zee.

Snelmenu

Bij Kas Bon Aire kan je probleemloos een appartement huren voor die heerlijke vakantie op Bonaire.
©Kas Bon Aire Apartments
Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Kralendijk/Bonaire C.N. – KvK-nr. 9128
Bonaire Apartments BV is onderdeel van A. Crull Holding BV te Leusden/Nederland – KvK nr. 31042200

Appartement huren op Bonaire doe je bij Kas Bon Aire