Handige links over Bonaire en andere zaken…

Op deze pagina krijgen uiteraard ook onze collega’s en vrienden de aandacht. Het grappige is dat deze collega’s en vrienden zeer uiteenlopende werkgebieden hebben. Één ding hebben wij echter allemaal gemeen: onze liefde en passie voor het bieden van kwaliteit! Hieronder staan handige links over Bonaire!

Vakantie dichter bij huis, maar toch het eilandgevoel?

Blijf je toch liever dichter bij huis, maar wil je wel van het rustgevende eiland-leven genieten? Kijk dan eens hier:
http://youtu.be/jwKmeBDGLCA. Voor meer informatie: Vogelmient 38

Zoek je nog de perfecte huurauto voor je verblijf op Bonaire?

Een auto huren op Bonaire is geen probleem, maar het is wel zo prettig als de auto ook betrouwbaar is. Wij adviseren daarom Back to Basic. Zij hebben een modern en goed onderhouden wagenpark en bieden echt de juiste auto die past bij de beoogde activiteiten tijdens jullie verblijf op Bonaire.

Help de dieren van Bonaire!

Op Bonaire zijn een aantal dierenorganisaties werkzaam, die zich belangeloos richten op de opvang van gewonde, verwaarloosde en mishandelde (huis)dieren. Kas Bon Aire ondersteunt hierbij op Bonaire F.K.K. Animal Rescue. Ook onze eigen vier lieverds, Jip, Janneke, Siepie & Takkie, hebben wij dankzij F.K.K. een mooie toekomst kunnen geven. F.K.K. krijgt ook heel veel steun van Stichting DierenLot uit Nederland. Om al dat prachtige ondersteunende werk vol te kunnen blijven houden wordt ook uw hulp zeer gewaardeerd! Wilt u meer weten over hulp bij het dierenwelzijn? Stichting DierenLot legt het u glashelder uit!

Gezellig Café

Hebt u trek in gezelligheid? Café de Dikke in Leusden biedt het!

Website nodig? Zoekoptimalisatie? Visitekaartjes of andere multimedia?

ColoMedia verzorgt het voor u. Of dit nu een website, webshop of dtp-materialen zijn.

Colombia

Wil je meer informatie over Colombia? Ga dan naar Colombiaans.nl De website van Colombiaans.nl publiceert het laatste nieuws, achtergronden en exclusieve verhalen over Colombia.

 

Snelmenu

 

©Kas Bon Aire Apartments
Kas Bon Aire is een handelsnaam van Bonaire Apartments BV te Kralendijk/Bonaire C.N. – KvK-nr. 9128
Bonaire Apartments BV is onderdeel van A. Crull Holding BV te Leusden/Nederland – KvK nr. 31042200